DSV doet wat Hoevelaken nalaat: scoren vanaf de stip!

61

Trainers Kroes en Huenestein hadden voor dezelfde basis gekozen als tegen ESC. Maar in tegenstelling tot die wedstrijd, waarin na een tiental minuten al twee wissels noodzakelijk werden, bleef dit elftal tot de 65e minuut intact. Deze elf spelers legden de basis voor een driepunter tegen de v.v.Hoevelaken, maar het is zeker ook een overwinning van het collectief. Weliswaar zwaarbevochten en objectief gezien behoorde een gelijkspel ook zeker tot de mogelijkheden.

v.v.Hoevelaken liet zien te beschikken over een makkelijk en in een hoog tempo spelend team. DSV koos voor een binnen de perken zijnde agressieve manier van spelen, zodat er weinig kansen ontstonden voor het doel van doelman Laurens Dekker. Diezelfde Dekker verrichtte rond de 30e minuut een tweetal knappe reddingen en hield daarmee de ploeg in de race voor de overwinning.

De bij vlagen zeer attractieve wedstrijd kreeg na de 75e minuut de ontknoping. In de 79e minuut belandde de bal uit een vrije trap van Martijn Smals eerst op de paal en in de rebound rolde hij tergend langzaam net naast het doel. In de 80e minuut kreeg Hoevelaken de beste kans om de score te openen en daarmee waarschijnlijk de wedstrijd te beslissen: vanaf elf meter mocht vrij aangelegd worden. Maar net als tegen ESC keerde doelman Dekker ook deze zeker niet slecht ingeschoten strafschop. Een drietal minuten later een strafschop aan de andere kant: Jeffrey Schreurs faalde echter niet en bracht zijn ploeg aan de leiding. Het alles of niets offensief van Hoevelaken was meer spannend dan effectief, DSV hield de voorsprong en daarmee de drie punten!

Volgende week om 14.30 de uitwedstrijd in Harderwijk tegen Zwart Wit ’63.

Uitslagen:

VVOP – KVVA                    1 – 1
Elspeet – Swift                   3 – 3
Zeewolde – Tersch. B.      0 – 1
EFC – Lelystad                  13 – 0
DSV – Hoevelaken            1 – 0
ESC – Zwart Wit               0 – 0

 

Stand:

 1. Tersch. Boys   5 – 12
 2. VVOP               5 – 11
 3. Hoevelaken     5 – 9
 4. Swift                 5 – 8
 5. KVVA               5 – 8
 6. Elspeet            5 – 7
 7. DSV                 5 – 7
 8. Zwart Wit       5 – 7
 9. EFC                 5 – 5
 10. ESC                 5 – 5
 11. Zeewolde        5 – 4
 12. Lelystad          5 – 0

DSV doet wat Hoevelaken nalaat: scoren vanaf de stip!
DSV doet wat Hoevelaken nalaat: scoren vanaf de stip!
DSV doet wat Hoevelaken nalaat: scoren vanaf de stip!

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten