DSV blijft koploper na remise tegen Hattem: 0 – 0

61

Ook na vier speelrondes staan de oranjehemden van Kroes/Bakker nog op de eerste plek in de 3e klasse C. De wedstrijd tegen medekoploper Hattem is zonder een winnaar en zonder doelpunten geëindigd en……dat was als je geen fan van beide ploegen bent maar goed ook, drie punten waren meer dan welkom geweest maar niet verdiend.

DSV blijft koploper na remise tegen Hattem: 0 – 0

De partij tussen de nummers 1 en 2 kende namelijk weinig hoogtepunten, misschien is het wel typerend dat er niet eenmaal een blessurebehandeling nodig was. Enerzijds geeft dat aan de wedstrijd uitermate sportief verliep, maar je kunt ook zeggen dat er gedurende 90 minuten nergens vonken vanaf vlogen.
In de beginfase ging een schot van DSV via de lat net over en een volgend schot net naast, maar DSV kroop door goed keeperswerk van Laurens Dekker na een kopbal ook een keer door het oog van de naald.
Scheidsrechter Aukema kreeg bij een vermeende handsbal binnen de 16 van een Hattemer enkele woorden toegevoegd, maar liet zich niet overhalen tot het geven van de strafschop. Zijn eindsignaal werd door beide ploegen en een handjevol begeleiders en persmensen gelaten ontvangen.
Volgende week speelt DSV in Zwolle om 14.30 tegen HTC. Ook daar is publiek (helaas)niet welkom.

Uitslagen
Stand linkerrijtje
ESC - Rouveen 0 – 1
1. DSV 4 – 10 (+9)
Olympia - BAS 1 – 1
2. Hattem 4 – 10 (+6)
HTC - Swift 2 – 0
3. Rouveen 4 – 10 (+3)
Zw. Boys - Elspeet 2 – 5
4. H. Heim 4 – 9
DSV - Hattem 0 – 0
5. BAS 3 – 7
Oene - Hulshorst 2 – 3
6. Elspeet 4 – 7
Hatto Heim - VIOS 3 – 1
7. Zw. Boys 4 – 6

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten