DSV ’61 voetbalt weer.

61
afbeelding

Na een lange tijd waarin niet werd gevoetbald en sporadisch werd getraind was het zaterdag 15 augustus een beetje raak: de wedstrijd ESC – DSV stond op het programma.

Het nieuwe trainersduo Wim Kroes/Kirsten Bakker had nog niet de beschikking over Stefan Bakker, Gerrit Hoekert, Martijn Lieferink en Mark Versluis, terwijl Lennart Juffer definitief heeft besloten te stoppen. Toch waren er voldoende spelers aanwezig om in ruime mate te wisselen en op zo’n manier een beetje een beeld te krijgen van de selectie waarmee ze gaan werken.

DSV ’61 voetbalt weer.

Hoewel het mooie kunstgrasveld op het Burgemeester Bode sportpark voldoende was gesproeid om de uitstralende warmte nog enigszins tegen te gaan, zullen de spelers ongetwijfeld last gehad hebben van de hoge en benauwende temperatuur.

De wedstrijd zelf was nuttig voor beide ploegen zonder dat er nu al conclusies kunnen worden getrokken. Zoals gebruikelijk waren er meer kansen dan treffers. Dat beperkte zich tot één treffer aan Doornspijkse zijde van Tim Buurkes in de extra tijd van de eerste helft.

DSV speelt dinsdagavond om 19.45 uur de tweede oefenwedstrijd. Op sportpark De Haere is BAS uit Biddinghuizen de tegenstander. In de rust wordt er afscheid genomen van Etie Jansen, John Visser en Aart Krooneman.

De oefenreeks wordt zaterdag 22 augustus afgesloten met een wedstrijd om 14.30 in Oldebroek tegen OWIOS

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten