DSV 3 wint van koploper

61

Op zaterdag 23 oktober, speelde DSV 3 ‘vroeg’ in Dronten. Om 12.15 uur werd er afgetrapt tegen Reaal Dronten 3, de koploper van dat moment. Na een minuut of 10 komen we achter, maar we gaan rusten met een 1-2 voorsprong, doelpuntenmakers zijn : Johan en Allart

Net na de rust, schiet een speler van Dronten de bal prachtig binnen, en is het 2-2. Er wordt gestreden om elke meter en het is Alfred die een penalty krijgt. Hans Bos steekt over, vanuit zijn doel, en schiet feilloos binnen: 2-3! Daarna lopen we zelfs uit naar 2-4, want Alfred scoort een belangrijk doelpunt!

In de slotfase krijgen we nog een strafschop tegen, maar de punten gaan mee naar Doornspijk! We winnen met 3-4 en stijgen op de ranglijst naar plek 2.

Zaterdag 30 oktober is het sterren-team van DSV 3 te bewonderen, op sportpark de Haere. We spelen om 14.30 uur tegen OWIOS 4, komt dat zien!

Man van de wedstrijd = Elbert, vandaag sterk als verdediger
Opmerking van de dag = Scheids, wilt u wat harder fluiten ? ( Jurrian vraagt uiterst vriendelijk of de scheidsrechter wat harder wil fluiten)
Nadenkertje = Kan DSV 3 bovenin blijven meedraaien?

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten