DSV 3 wint van ESC

61

Op zaterdag 19 maart, hebben we ‘de derby’ op sportpark de Haere, winnend afgesloten.
In een prachtig zonnetje begon deze wedstrijd rond 14.30 uur op veld 3, met een 4-3-3 opstelling aan Doornspijkse zijde.

Gert Frens (gastspeler uit DSV 4) stond linksbuiten en de wedstrijd begint wat rommelig. Het is voor ons even zoeken naar de juiste posities en we geven ESC soms net wat te veel ruimte. Echt gevaarlijk wordt de ploeg uit Elburg echter niet, en wij krijgen wat kansen via Alfred.

We gaan rusten met een 0-0 stand en in de 2e helft schakelen we om naar een 4-4-2 opstelling.
We krijgen wat meer druk naar voren en we voetballen meer op de helft van ESC. In de 75e minuut resulteert dit in een doelpunt. Na een goede assist van Cor is het Alfred die koelbloedig afrondt en ons op 1-0 zet. In de 80e minuut verdubbelen we onze voorsprong. Er wordt een penalty gegeven vanwege een handsbal en het is Bennie die raak schiet.
We houden deze voorsprong tot het einde vast en winnen deze wedstrijd met 2-0. Op het moment van schrijven, 19 maart, vinden we DSV 3 terug op plek 4 op de ranglijst
Zaterdag 26 maart spelen we wederom thuis, om 14.30 uur begint de wedstrijd tegen FC Horst 4, komt dat zien!
Gert : bedankt voor het meedoen vandaag !