DSV 3 wint terecht van Nunspeet

61

Op zaterdag 2 april is er gevoetbald in Nunspeet, tussen DSV 3 en Nunspeet 4. Rond 14.45 uur stond er een koude wind over het veld, maar er werd toch afgetrapt en we zien behoorlijk verzorgd voetbal bij de oranjehemden. We creëren enkele goede kansen, maar Allart, Lubbertus en Cor weten niet te scoren. We vinden regelmatig de vrije man op het middenveld en tot de rust wordt Nunspeet niet echt gevaarlijk. Vandaag zien we 3 gast-spelers bij DSV 3: Erik Bos, Johan Smit en Jarno Lokhorst. Zij spelen alle 3 een goede wedstrijd: bedankt voor het meedoen mannen!

In de 2e helft komt Nunspeet wat meer aan voetballen toe, maar toch is het de ploeg uit Doornspijk die op 0-1 komt. Uit een corner kopt Johan Westerink de 0-1 binnen. Toch staat het een minuut of 10 later al weer 1-1. In de slotfase wordt de wedstrijd rommeliger, maar na een goede uittrap van Hans komen Allart en Johan in de buurt van het doel van Nunspeet, en is het Allart die de 1-2 binnenschiet.
Na het laatste fluitsignaal zien we een vermoeid DSV 3, maar we pakken terecht 3 punten.

Aanstaande dinsdag spelen wij om 20.00 uur op sportpark de Haere, tegen ’t Harde 4 : komt dat zien!