DSV 3 wint spannende wedstrijd

61

Op zaterdag 5 november, heeft DSV 3 een prachtige 4-3 overwinning behaald, op sportpark de Haere
Om 14.30 uur werd er afgetrapt tussen DSV 3 en Lelystad 4, op het gras van veld 3.

We zien dat de ploeg uit Lelystad behoorlijk makkelijk combineert, maar niet echt grote kansen creëert. DSV 3 speelt iets meer vanuit de counter. Na een minuut of 20, komen we op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Allart, maar nog voor de rust komt SVL op 1-1

In de 2e helft scoort Stefan de 2-1 en brengt Johan Westerink ons op een 3-1 voorsprong, met een prachtige boogbal! Lelystad zet alles op alles, om nog iets aan deze achterstand te doen. Wij verdedigen met man en macht, maar het wordt toch nog 3-2 en 3-3.

In de 87e minuut legt de scheidsrechter de bal op de stip: een penalty voor DSV……en het is Hans die resoluut binnenschiet : 4-3. Tot het laatste fluitsignaal, blijft deze uitslag staan, dus de punten zijn voor DSV 3 ! Al met al een wedstrijd met allerlei ingrediënten, veel strijd en een overwinning!

Man van de wedstijd
: Johan Westerink (prachtige goal), Hans (belangrijke penalty)

Opmerking van de dag : ‘ De vorige tegen Lelystad ging mis’ ( Hans houdt scherp bij hoe zijn penalty’s verlopen…..)

Nadenkertje : Staan wij zaterdag 12 november, rond 17.00 uur, nog steeds in de top 4 van de ranglijst ?