DSV 3 wint op 18 maart

61

Op zaterdag 18 maart stond de wedstrijd DSV 3 – Dos Kampen 4 op het programma. Er wordt om 14.30 uur afgetrapt, en we zien een rustig begin van de wedstrijd. Het tempo ligt niet zo hoog, en we zien dat er enkele gastspelers binnen de lijnen staan: Erik Bos, Robert Bronkhorst, en in de 2e helft ook nog Erik v/d Berg en Rob v/d Berg : mannen, bedankt voor het meespelen!

Na een minuut of 25 is het Erik Bos die ons op een 1-0 voorsprong bent. Lang staat deze voorsprong niet op het bord, want een minuut of 5 later is het 1-1. Deze gelijke stand is ook de ruststand, en in de 2e helft proberen we tempo wat op te voeren. We komen meer aan voetballen toe, en het is Hans Bos die de 2-1 binnenschiet uit een penalty. We spelen veel op de helft van Kampen en het is Allart die de score uitbreidt naar 3-1 en 4-1. In de slotfase komt Dos nog op 4-2, maar de punten blijven vandaag in Doornspijk

Man van de wedstrijd = Erik en Rob van de Berg, een goede 2e helft

Opmerking van de dag = ‘’ Ik denk, ik kies toch even voor de andere hoek ‘’. ( Hans Bos onthult zijn overwegingen, na een gemiste penalty )

Nadenkertje = Blijft DSV 3 de komende periode in de top 4 van de ranglijst staan ?

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten