DSV 3 wint en verliest

61

Op zaterdag 26 september stond er een derby op het programma, voor DSV 3. Er wordt gevoetbald in Elburg, tegen ESC 2.
Het is een wedstrijd geworden, waarin we veel loopmeters afleggen, maar aan het eind van de wedstrijd, zijn de punten voor ons! Het is altijd prettig om te winnen op het sportpark in Elburg! Het is Alfred die het winnende doelpunt scoort, en via deze weg willen we Wilbert van Loo (DSV 2) bedanken voor zijn inzet!

Man van de wedstrijd: Alfred
Opmerking van de dag: ‘Cor, als ik over de linkerflank opkom, zet ik even een mondkapje op’. (Elbert is een topper, hij houdt zelfs rekening met corona tijdens de wedstrijd….. )
Nadenkertje: Zetten wij de winnende lijn door?

DSV 3 wint en verliest

Op zaterdag 3 oktober speelde DSV 3, zonder publiek, tegen het 3e team van Nunspeet. In de 1e helft lag het initiatief veel bij Nunspeet. Ze combineren vrij makkelijk, zijn veel in beweging en er worden goede passes verzonden. Nunspeet komt ook op een 0-1 voorsprong, maar enkele minuten later is het Johan Westerink die de stand gelijkt trekt. In de 2e helft keept Thijs Markus (DSV 2, bedankt voor je hulp!) . We spelen wat meer op de helft van Nunspeet, maar toch lukt het niet om deze wedstrijd winnend af te sluiten. Het wordt uiteindelijk 2-4 voor Nunspeet. Na een goede pass van Jan van Norel, scoort Alfred onze 2e treffer. Op zaterdag 10 oktober spelen wij om 12.00 uur in Hulshorst, tegen Hulshorst 2.

Man van de wedstrijd: Klaas, veel meters gemaakt als verdediger
Opmerking van de dag: Veel gehoord, weinig onthouden
Nadenkertje: Hoeveel punten hebben wij volgende week, na 4 wedstrijden?

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten