DSV 3 verliest van Hulshorst 2

61

Op zaterdag 10 oktober, speelde DSV 3 een wedstrijd in Hulshorst. Er werd om 12.00 uur afgetrapt, tegen Hulshorst 2, en er gebeurde van alles in de 1e helft. In beginfase komen we op een 0-2 voorsprong, door doelpunten van Johan Westerink en Alfred. Hulshorst is een voetballende ploeg met beweging, maar toch lukt het ons om 2x te scoren.
Hulshorst komt op 1-2 en daarna is er discussie over ons 3e doelpunt. De ingrediënten van de discussie zijn: een geblesseerde keeper en een vermeende achterbal. Uiteindelijk wordt het doelpunt afgekeurd en blijft het 1-2.

DSV 3 verliest van Hulshorst 2

Hulshorst komt vrij snel daarna op 2-2 en 3-2. De gelijkmaker wordt binnengekopt en de 3-2 komt voort uit een vrije trap.
Net voor rust komen we met 10 man te spelen, en in de 2e helft werken we hard. Er worden wat spelers gewisseld en we krijgen steeds meer grip op de wedstrijd. We krijgen wat kleine kansen, en hier en daar een grote kans, maar de bal gaat er niet in.
Hulshorst wint met 3-2, maar op basis van de 2e helft, was het naar mijn idee, terecht geweest wanneer wij 1 punt hadden overgehouden aan deze wedstrijd.

Zaterdag 17 oktober speelt DSV 3 niet. De volgende wedstrijd staat gepland voor 24 oktober. We spelen dan thuis tegen Berkum 5. Op het moment van schrijven, is het even afwachten of die wedstrijd daadwerkelijk gespeeld gaat worden, gelet op de corona-maatregelen.

Man van de wedstrijd: Niet echt aanwezig denk ik
Opmerking van de dag: Veel gehoord, weinig onthouden
Nadenkertje: Draait het amateurvoetbal in de maand oktober ?

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten