DSV 3 verliest van Horst 4

61

Op zaterdag 18 februari, is DSV 3 er niet in geslaagd, om te winnen van FC Horst 4. In de eerste helft hebben we veel de bal, creëren we kansen, maar scoren we niet. Er is ruimte om te voetballen, en we spelen redelijk verzorgd voetbal. In de 20e minuut krijgen we een penalty tegen en komen we op 1-0 achter. Toch blijven wij de ploeg met het initiatief, en spelen we veel op de helft van Horst. In de 35e minuut krijgen wij een penalty, maar Hans weet deze kans niet te benutten.

We gaan rusten met 1-0 en in de 2e helft wordt de wedstrijd wat rommeliger. We krijgen nog wel wat kansen, maar ook Horst komt af en toe gevaarlijk voor het doel van Hans. Na 90 minuten voetbal staat de stand nog steeds op 1-0. We hadden hier wellicht niet hoeven te verliezen, maar het is toch gebeurd. Via deze weg willen we gastspelers Erik v/d Berg, Klaas-Jan Zondag en Jasper Stronkhorst bedanken voor het meedoen!

Op de ranglijst staan we nu op plek 6, met 16 punten uit 10 wedstrijden. Zaterdag 25 februari spelen we niet, zaterdag 4 maart spelen we in Nunspeet, aftrap om 13.00 uur. Komt dat zien!

Opmerking van de dag
: ‘’ Een counter veldje ‘’  ( Reinard loopt het veld op bij Horst, en ziet direct welk type veld het is…. )

Man van de wedstrijd
: Henri van den Dragt (sterk in de duels en de passing)

Nadenkertje : In de maand maart spelen we 4 wedstrijden, hoeveel punten gaat dat opleveren?