DSV 3 verliest thuiswedstrijd

61

DSV 3, is er op 5 februari niet in geslaagd, om 3 punten over te houden aan de wedstrijd. Tegenstander Reaal uit Dronten, was met 1-4 te sterk, op sportpark de Haere.

In de beginfase van de wedstrijd, kwam de ploeg uit Dronten op een 0-1 voorsprong, maar Johan Westerink trok nog voor de rust de stand gelijk, met een prachtig schot in de kruising.

Na de rust zagen we DSV 3 wat wegzakken, en Reaal kreeg kansen. Uiteindelijk werd het 1-4 en moeten we toegeven dat Reaal vandaag terecht heeft gewonnen. Ze speelden behoorlijk verzorgd technisch voetbal, en waren als ploeg veel in beweging.

Volgende week een nieuwe wedstrijd, met nieuwe kansen. We spelen op 12 februari uit tegen Go Ahead Kampen, er wordt om 15.00 uur afgetrapt. Komt dat zien!

Man van de wedstrijd = Johan Westerink, schitterend doelpunt

Opmerking van de dag = ‘’ Die 1-2, dat was een Zlatan-achtig doelpunt. ‘’ ( Hans merkt op dat de speler die de 1-2 scoorde, een aantal spelers van ons voorbij ging………….)

Nadenkertje = Lukt het ons om weer aan te haken bij de top 4 ?