DSV 3 : uit de beker, competitie gestart

61

DSV 3 is op 19 september aan de competitie begonnen. Op een zonovergoten sportpark de Haere, is Zwolsche Boys 2 de tegenstander. In de beginfase blijft het lang 0-0, maar net voor de rust scoort de ploeg uit Zwolle 0-1. Na de rust geven we wat beter partij, en we krijgen een goede kans op 1-1, maar we missen een penalty. Daarna loopt Zwolsche Boys uit naar 0-2 en dat is ook de eindstand. De eindstand had veel hoger kunnen zijn, maar onze keeper Hans, maakte deze middag een paar zeer goede reddingen! Walther Plender heeft de 2e helft nog meegedaan, Walther: bedankt voor je inzet!

Vorige week, op 12 september, hebben we onze 3e bekerwedstrijd verloren. Tegen VVOG werd het 1-3, met een doelpunt van Gerhard. Ons bekeravontuur zit erop, dus we gaan ons de komende week voorbereiden op de 2e competitiewedstrijd. Er staat namelijk een derby op het programma. Op zaterdag 26 september spelen we om 14.30 uur in Elburg, tegen ESC 2, komt dat zien!

Man van de wedstrijd: Hans, paar goede reddingen!
Opmerking van de dag:‘’ Wat kunnen volwassenen in 5 minuten een bende maken ‘’. Vanwege corona, drinkt DSV 3 de thee, in de rust, op het kunstgras. Elbert reageert daar even op 😊
Nadenkertje: Pakken we volgende week onze eerste punten in deze competitie ?