DSV 3 is uitgebekerd

61

Het bekeravontuur van DSV 3 is voorbij. Uit de afgelopen 3 wedstrijden hebben we 6 punten gehaald, maar dat was niet genoeg om een ronde verder te komen.

Op dinsdag 13 september hebben we met 2-1 gewonnen van VSCO 4, met een eigen doelpunt van VSCO en een goal van Allart.
Op zaterdag 17 september is het niet gelukt om te winnen van OWIOS 4. Wij spelen rommelig en de ploeg uit Oldebroek vindt elkaar makkelijk. In de rust kijken we tegen een 3-0 achterstand aan. We komen in de 2e helft op 3-1, door Hans: hij benut een strafschop. We zien een opleving bij DSV, maar we scoren geen 2e keer. OWIOS breidt de score uit naar 4-1 en dat is ook de eindstand.

Zaterdag 24 september begint voor ons de competitie. We openen op sportpark de Haere tegen Zeewolde 5, aftrap om 16.15 uur. Komt dat zien!