Derby ESC – DSV verdiende ook geen winnaar: 1 – 1

61

Sommigen menen dat er pas van een echte derby sprake is als er heel veel strijd is, enkele opstootjes met gele of rode kaarten en een wat grimmig sfeertje binnen en/of buiten het veld. Welnu: dan kun je ESC – DSV geen echte derby noemen. Het was ook geen zomeravondvoetbal, er werd menig duel fel uitgevochten maar onder leiding van de zeer goede scheidsrechter Haarman werd het al met al toch wel een tamme partij. Spannend tot op het eind, maar met respect voor elkaar en zonder opstootjes in een prima sfeer! Dat mag ook wel eens gezegd worden!!

De doelpunten vielen allebei in de eerste helft die “op punten” voor ESC was. Mathijs Frik opende de score in de 12e minuut, Ron Hofmeijer tekende in de 31e minuut voor de gelijkmaker. De tweede 45 minuten golfde het spel op en neer zonder doelpunten, wel wat meer kansen voor ESC dan voor DSV.

Wanneer DSV a.s. zaterdag wint van Rood Wit – sportpark De Haere, aanvang 14.30 uur – en CSV verslaat Reaal Dronten – CSV pakt dan de 3e periode – , dan kan DSV als nummer 4 in aanmerking komen om de periode van de kampioen over te nemen. Dat zou betekenen een “toetje” in de vorm van nacompetitie voor een plek in de 3e klasse.

Stand linker rijtje:

  1. Ulu Spor FC 24 – 50 (2e)
  2. CSV 24 – 48
  3. SEH 24 – 47 (1e)
  4. DSV 24 – 43
  5. Rood Wit 24 – 39
  6. WZC 24 – 35
  7. Reaal Dr. 24 – 35

Programma 18 mei:

WZC – Lelystad
CSV – Reaal Dr.
VEVO – BAS
Stroe – SEH
Elspeet – ESC
DSV – Rood Wit
Wilsum – Ulu Spor FC

Derby ESC – DSV verdiende ook geen winnaar: 1 – 1
Derby ESC – DSV verdiende ook geen winnaar: 1 – 1
Derby ESC – DSV verdiende ook geen winnaar: 1 – 1

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten