De O10 neemt revanche in spektakelstuk.

61

DSV JO10-1 – SV Epe JO10-2 (13-6)

De ochtend van 12 februari begon koud en met een witte kunstgrasmat. Julia, Chayenne en Roan waren al begonnen met schoonmaakwerkzaamheden, maar ze hebben helaas niet het volledige veld weten schoon te maken.

Vandaag was trainer Johan er helaas niet bij. Hij had corona en moest binnenblijven. Dit was jammer, maar er was ook heel goed nieuws te melden vanuit huize Johan. Er was namelijk een dochtertje geboren op 9 februari. Ze heet Nadine en is tevens het zusje van Chayenne. Moeder en dochter maken het goed volgens de laatste berichten. Er mag nog steeds gefeliciteerd worden als je Johan ziet!

Chayenne lijkt ook direct een hoop extra verantwoordelijkheid met zich mee te nemen. Ze heeft van meerdere kinderen de veters gestrikt en was zodoende van grote waarde in de kleedkamer.
Dit verantwoordelijkheidsgevoel hadden we hard nodig deze wedstrijd, er moest hard gewerkt worden. Epe was namelijk de tegenstander. Tijdens de uitwedstrijd in Epe verloren we met 3 doelpuntenverschil en kwamen we pas in het 4e kwart op gang. Tijd voor revanche!

Deze wedstrijd is volop genieten. Er worden enorm veel doelpunten gemaakt, er wordt goed gevoetbald en er is bovenal sprake van een echte teamprestatie. We kunnen het hebben over Roan, onze fantastische keeper, of over Dean die voorop gaat in de strijd, of over Alicia die elke week beter wordt, of over Joost met zijn heerlijke dribbels, of over Chayenne met haar moeilijk te verdedigen acties, of over Milan die 9 doelpunten maakte, of over Julia die opnieuw tegen Epe scoorde, dat kan allemaal. Maar dat zou te weinig eer geven aan hoe er als team is gespeeld.

Iedereen was betrokken bij het spel en bij duels werd er weer opgekrabbeld en doorgegaan. De doelpunten werden gevierd en voorzien van de nodige complimenten aan elkaar. Er werd goed opgelet dat er wel steeds iemand achterin stond, soms waren dat zelfs de eigenlijke aanvallers. Er werden mooie aanvallen opgezet en er werd echt goed overgespeeld. Iedereen durfde acties te maken en iedereen wilde de bal hebben. Dit resulteert dan ook in maar liefst 13 doelpunten en maar 6 tegen. We nemen op prachtige wijze revanche op Epe en hebben de 2e overwinning in 3 wedstrijden te pakken. De uitslag doet misschien vermoeden dat Epe niet goed was, maar er was in het veld sprake van een gelijkwaardige strijd, waarbij het beste team uiteindelijk de doorslag wist te geven. Trots!

De komende 2 weken spelen we geen competitiewedstrijden, maar hopen we dat we een oefenwedstrijd mogen spelen. We houden jullie op de hoogte!

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten