De kop is eraf voor de JO11-2

61

De kop is eraf, en hoe!

Na een lekkere, zwoele, hete zomervakantie met veel bezoekjes aan pretparken, zwembaden of strand was iedereen 2 weken terug wel weer toe aan lekker voetballen.

De JO11-2 is dus 2 weken terug ook weer begonnen onder leiding van de enthousiaste trainsters Hendriëlla en Kaylee, dit alles onder de supervisie van Martin, kortom de technische staf is compleet, en dat is wel heel fijn!

Na 2 weken hard trainen op samenwerken, afronden, dribbelen en het spelen van het krabbenspel, was het vandaag dan eindelijk de dag dat ze een wedstrijd gingen spelen, en wel meteen tegen DSV JO11-1.

Op veld 2 in het zonnetje en het gras kort gemaaid waren ze er helemaal klaar voor! Maar voordat ik verder schrijf zal ik eerst even kort alle spelers voorstellen!

 

  1. Dillan
  2. Sepp
  3. Owen
  4. Devin
  5. Anna
  6. Jozua
  7. Elena
  8. Rowan

Foto van dit team is binnenkort beschikbaar op de DSV`61 site en handtekeningen zijn verkrijgbaar na de wedstrijd.

Dan de wedstrijd. De JO11-2 gaat voortvarend van start, Dillan slalomt overal doorheen en is heel gevaarlijk, Sepp kapt en draait slim en we staan met een paar minuten met 3-1 voor! Daarna moeten we even verdedigen, maar gelukkig hebben we Owen en Rowan en die staan me vandaag een potje goed te verdedigen en houden de aanvallers goed tegen! En lukt dat even niet dan hebben we altijd nog Devin, die houd de ene bal naar de andere bal tegen!

Het gaat heel lang gelijk op en Anna en Jozua maken heel veel meters op middenveld en veroveren heel veel ballen. Er wordt vandaag goed samengewerkt, er word veel overgespeeld. 1 van deze ballen komt terecht bij Elena, ze neemt de bal aan,  en kijkt nog een keer, en stift de bal op z’n Bergkampiaans in de kruising, voor vergelijkbare beelden zie filmpje https://www.youtube.com/watch?v=Ugq8BH-OuLQ.

Ondanks het vele goede samenwerken, het vele aanvallen maar ook verdedigen is de JO11-1 vandaag net iets beter en winnen ze met 9-7. Ook nog een klein bedankje aan Luca die vandaag met ons meedeed vanuit de JO12-1 en ons enorm heeft geholpen.

Niet getreurd want volgende week nieuwe ronde, nieuwe kansen, en met deze inzet en plezier komt het allemaal goed in Wissel!

Komt dat zien om 9:30 in Wissel

 

Doelpuntenmakers

Elena     1x

Sepp     2x

Dillan     2x

Luca       2x

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten