De jaarlijkse oliebollenactie van DSV’61

61
afbeelding

Het jaar is weer voorbij gevlogen…
Voor je het weet eten wij met zijn allen weer oliebollen en luiden wij het nieuwe jaar in. Bij de leukste feestdag van het jaar mogen de heerlijke oliebollen van DSV’61 natuurlijk niet ontbreken!

De jaarlijkse oliebollenactie van DSV’61

De oliebollenactie zal dit jaar plaatsvinden op maandag 30 december 2019. In samenwerking met vele vrijwilligers worden de oliebollen in alle vroegte volgens ‘Grootmoedersrecept’ gebakken. Jaarlijks worden er honderden oliebollen gebakken. Ook dit jaar hopen wij weer net zoveel oliebollen te kunnen verkopen. Helpen jullie ons mee? Voor het bestellen of verkrijgen van oliebollen zijn er drie manieren:

1. De oliebollen bestellen bij één van de jeugdleden van DSV’61. Zij hebben een bestellijst waarop de oliebollen besteld kunnen worden. De oliebollen kunnen dan worden opgehaald bij de vereniging of kunnen bezorgd worden bij u thuis. Dit kan aangegeven worden op de bestellijst. De bestellijsten zullen door de jeugdleden ingeleverd worden bij de activiteitencommissie of bij hun desbetreffende leider/leidster.

2. Bestellen kan ook via de mail. U kunt een mail sturen naar dsv61@live.nl en vermeld hierbij duidelijk uw gegevens. (naam, aantal zakken oliebollen, ophalen of bezorgen). Mocht u kiezen voor het bezorgen van de oliebollen, vergeet dan niet uw adres/telefoonnummer erbij te vermelden.
Bestellen in de voorverkoop kan tot 23 december 2019. Voor deze datum dienen de bestellijsten ingeleverd te worden.

3. Naast de voorverkoop zullen de oliebollen ook huis-aan-huis verkocht worden in Doornspijk en omgeving. Maandag 30 december zullen er vanaf 09:00 uur auto’s langsrijden met enthousiaste jeugdleden die de warme oliebollen komen verkopen. Één zak met tien oliebollen voor €7.

De drie jeugdleden die de meeste zakken oliebollen hebben verkocht in de voorverkoop zullen beloond worden met een waardebon. Dus zet je beste beentje voor!

Wij hopen dat jullie enthousiast zijn geworden om mee te helpen bij de verkoop van de oliebollen. Wij zien jullie oliebollenlijsten of mailtjes graag in vele getalen
tegemoet.

Met vriendelijke groet,

De activiteitencommissie

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten