De gifbeker zonder bodem.

61

16 februari 2022, een datum die de meeste mensen niets zal zeggen, maar DSV 2 wel.

Dit is de datum van de laatste overwinning van ons in de competitie. Berkum 5 was het slachtoffer en wakkerde destijds enige kampioenenkoorts aan. Alle opties waren nog open en het zag er rooskleurig uit voor ons. De wedstrijd was veelbelovend en de bijbehorende goede stemming bracht hoop in de harten.
Konden we mee gaan doen om de titel? Zouden we nu echt los zijn? Zou de bal onze kant op vallen?

De reden van mediastilte is een combinatie van factoren. Zin, energie, weinig leuks te melden en inspiratieloos. Gelukkig is het allemaal weer goed gekomen en zal er weer vaker wat online komen.

Sinds deze datum speelden we 5 keer gelijk en verloren we 4 keer. De laatste 4 wedstrijden eindigden allemaal in een gelijkspel. Deze overwinning lijkt inmiddels eeuwen geleden en het gevoel van 3 punten meenemen naar huis is verleden tijd.

Elke wedstrijd was het spel niet slecht, maar meer dan eens wisten we de gekregen kansen niet voldoende af te maken. Veelzeggend zijn de vele goals tegen aan het einde van de speelhelften, meer dan eens hebben we een overwinning of gelijkspel uit handen gegeven op vervelende wijze.

De gifbeker lijkt nog steeds niet leeg, het is een beker vol gemiste kansen, late tegengoals, elke wedstrijd weer een andere samenstelling, hard werken voor weinig en een gedeelde voorlaatste plek. En de gifbeker moet helemaal leeg, alleen waar blijft de bodem?

Toch is de stand minder dramatisch dan het lijkt. Het verschil tussen ons en de nummer 5 is slechts 5 punten, dus er is nog veel mogelijk. 4 wedstrijden op rij niet verloren, dat is al enige vooruitgang.

Zaterdag wacht nummer laatst Hulshorst, de vorige keer werd dit, u raadt het al, een gelijkspel. Wij hebben goede hoop een resultaat, maar de praktijk is weerbarstig. We gaan zien waar het op uit draait, we hopen wel op uw support!

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten