De Boer’s Kantoren BV sponsort DSV’61 5 met nieuwe polo’s

61

Onlangs overhandigde Gerrit de Boer namens De Boer’s Kantoren BV nieuwe polo’s aan het vijfde elftal van DSV ’61.

Over De Boer’s Kantoren BV
Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden binnen hun dienstverlening. Als klant kiest u bij hen zelf de manier waarop u uw financiële zaken wilt regelen. Omdat dit per klant, of zelfs per product anders kan zijn, bieden zij hun relaties drie mogelijkheden:
– Persoonlijk advies van een adviseur
– Telefonische helpdesk
– Zelf verzekeren via onze digitale verzekeringswinkel

Welke manier u ook kiest, u bent er bij hen altijd zeker van dat u profiteert van uitgebreide service en producten van gerenommeerde aanbieders tegen de scherpste premies. Zij zijn een lokaal financieel advieskantoor. Woont u in dezelfde regio? Dan profiteert u niet alleen van het gemak dat uzelf de wijze van verzekeren kunt kiezen, zij zitten ook nog eens dicht bij u in de buurt. Heeft u een schade, of wilt u hen persoonlijk spreken? Ga dan gerust eens langs. U bent van harte welkom. Dat elke klant ook in hun administratie een nummer heeft, zijn ze dat voor hen zeker niet! Integendeel. Financiële zaken zijn persoonlijk en daarom hanteren zij ook een persoonlijke aanpak. De Boer’s kantoren B.V. wil graag al hun relaties kennen en weten wat er bij hen speelt. Het is belangrijk dat u wijzigingen tijdig aan hen doorgeeft. Op die manier kunnen zij tijdig en op-maat advies geven.

Wilt u meer weten over de werkwijze of wilt u advies over uw verzekeringen, hypotheek? Neem dan gerust contact met hen op.

De Boer Kantoren
Zuiderzeestraatweg West 31
8085 AA Doornspijk
Tel: 0525 66 14 41
www.boerverzekeringen.nl

Roy Krooneman overhandigde namens de sponsorcommissie van DSV’61 een mooie bos bloemen als dank en waardering voor deze prachtige polo’s.

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten