Beide ploegen ontevreden na DSV – Hulshorst

61

Het was bijna gênant om te zien: na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Hogeweide ging er niet één hand of arm van speler, trainer of supporter omhoog…

Beide ploegen ontevreden na DSV - Hulshorst

Het 1 – 1 gelijke spel was blijkbaar voor beide ploegen het meest haalbare in deze alleen maar spannende wedstrijd. Hulshorst was er na krap 5 minuten al in geslaagd een voorsprong te nemen, maar DSV kwam na amper 10 minuten ook al weer op gelijke voet middels een treffer van Johan Versluis.

Veel duels speelden zich af rond het middenveld en mocht het daarna eens tot een aanval komen, dan werden de keepers nooit echt op hun talenten getest. DSV kan zich nog enigszins verschuilen achter het missen van Bakker, Lieferink, Hoekert en Blaauw, hoewel Lieferink de laatste 30 minuten mocht invallen.

Desondanks blijft overeind dat het zeker voor DSV een teleurstellende uitslag werd, maar ook Hulshorst schiet niet veel op met het schamele puntje.

Zaterdag a.s. speelt DSV in Hattem tegen Hattem, wie weet wordt de succesvolle serie overwinningen in uitwedstrijden voortgezet…