3 mei Haereloop 2022

61

Na een lange periode waarin wij weinig sportieve evenementen konden organiseren, mogen wij eindelijk weer los! Er wacht ons hopelijk een mooie zomer en dus is het de hoogste tijd om weer te gaan werken aan het strandlichaam, de algehele conditie op peil te brengen of jezelf weer eens te testen in wedstrijdverband.

Op dinsdag 3 mei 2022 organiseert de supportersvereniging Oranje Zwart een hardloopwedstrijd in de mooie omgeving van De Haere. Alle sportievelingen die de uitdaging aan durven te gaan krijgen de mogelijkheid deel te nemen aan een parcours welke zich om de plaatselijke zandverstuiving begeeft. De afstand van dit mooie parcours is 5 kilometer, voor de echte atleten is er de mogelijkheid deze twee keer af te leggen waardoor de afstand dan vanzelfsprekend op 10 kilometer komt. De route is lichtglooiend en gedeeltelijk onverhard waardoor dit ook als een lichte trailrun gezien kan worden.

. Op 3 mei kun je vanaf 18.30 uur ook aanmelden in de kantine op ons sportpark. Er is voldoende kleedgelegenheid voor alle lopers.

 

Datum: 3 mei 2022

Sart: 19.00 uur vanaf Sportpark de Haere

Kosten:

  • 5 kilometer: €7,50;
  • 10 kilometer: €10,-

Na afloop van de run ontvang je de kantine een goodiebag om de verloren energie weer enigszins aan te kunnen vullen. Voor beide categorieën vindt de prijsuitreiking plaats, na binnenkomst van de laatste deelnemer, in de kantine van DSV’61.

Heb je zin om een mooie sportieve uitdaging aan te gaan terwijl je kunt genieten van de mooie natuur in Doornspijk, dan zien wij je graag op 3 mei op ons sportpark!

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten