16 april Online bierproeverij

61

In deze vreemde Corona tijd is het helaas nog steeds niet mogelijk om gezellig samen te komen met vrienden en kennissen en gezamenlijk een lekker speciaal biertje te nuttigen. Daarom heeft de Supportersvereniging Oranje Zwart besloten om dan maar het beste alternatief hiervoor aan te bieden: een online bierproeverij!

Op vrijdagavond 16 april hopen wij met vele (speciaal) bierliefhebbers gezamenlijk te gaan genieten van een 5 á 6-tal speciaal bieren. Deze avond worden wij via een live stream bijgepraat over de specifieke eigenschappen van deze biertjes en zorgen wij voor wat extra vermaak tijdens deze ± 2 uur durende proeverij.

De kosten hiervoor bedragen € 35, – per pakket en hiervoor zorgen wij dat de biertjes uiterlijk 15 april bij jou in huis zijn zodat je deze tijdig in de koeling kan zetten. Door het formaat en het alcoholpercentage van de bieren is 1 pakket overigens ook prima met een tweetal personen te nuttigen, het gaat natuurlijk om de smaaksensatie deze avond.

Dus houdt jij van een speciaal biertje en ben jij wel weer eens toe aan een gezellige avond, twijfel dan niet en geef je snel op via de mail: svoz@dsv61.nl Vergeet niet je adresgegevens mee te sturen.

Supportersvereniging Oranje Zwart

Bierproeverij

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten