Beachsoccer toernooi 2018
27 mei 2018
|
Algemeen

 

Beachsoccer is een snel voetbalspel, waarbij hoogstandjes en technische trucjes aan de orde van de dag zijn. De sport is spectaculair en dynamisch. Het zand voegt een andere dimensie toe aan de sport: lenigheid en individuele vaardigheden worden getest. Aangezien een veld van zand allesbehalve makkelijk bespeelbaar is, is de bal het grootste gedeelte van de tijd in de lucht, wat weer zorgt voor spectaculaire omhalen van de spelers en mooie zweefduiken van de keepers.       

 

Wij organiseren het toernooi voor het zevende jaar op rij en ook dit jaar willen wij graag deze spectaculaire sport organiseren. Dit jaar zal het gaan plaats vinden op de volgende data:  11,12 en 13 juli 2018.

Het blijft voor de organisatie elk jaar weer een uitdaging om het BEACHSOCCER TOERNOOI te organiseren. Dit bleek ook weer dit jaar, toen de eerste gesprekken geweest waren bleek al snel dat het een bijna onmogelijke situatie werd met het oog op de financiele situatie. De organisatie liet zich gelukkig niet leiden door het onmogelijke en er werd gezocht naar oplossingen. Uiteindelijk kwamen de oplossingen door middel van sponsoren. We zijn dan ook verheugd om te melden dat we een hoofdsponsor voor ons toernooi hebben gevonden, namelijk SALVERDA BOUW. Dit jaar zullen zij tevens naam sponsor zijn van het toernooi, het toernooi zal daarom heten:

SALVERDA BEACHSOCCER TOERNOOI

Naast SALVERDA BOUW hebben wij nog een tweetal subsponsoren kunnen vinden om het toernooi voor het zevende jaar op rij te organiseren, dit zijn geworden BOUWBEDRIJF A.BOVENDORP en DE KEET DOORNSPIJK. Wij zijn als organisatie erg blij met deze sponsoren en bedanken hen bij dezen.

Samen met de vele vrijwilligers willen wij er voor zorg dragen dat ook deze editie van het SALVERDA BEACHSOCCER TOERNOOI een ongekend succes gaat krijgen. De voorzet is al gegeven door de sponsoren en we hopen dat jullie deelnemers het een vervolg geven.

Op korte termijn zullen wij jullie informeren via de site www.dsv61.nl hoe jullie je kunnen opgeven, hou de site nadrukkelijk in de gaten. Ook kunt u met ingang van dit jaar ons op social media volgen, ook daar vind u de benodigde informatie. Volg ons dan nu snel op Facebook, Twitter en Instagram.

 

Aannemersbedrijf Van Wijhe B.V
Makelaars- en Assurantiekantoor De Boer B.V.
Van Zon Arbeidsbemiddeling B.V.
Rabobank
1 ESC 26 - 56
2 Swift'64 26 - 54
3 Oene 26 - 47
4 BAS 26 - 46
5 Hattem 26 - 43
6 Zwolsche Boys 26 - 43
7 ZAC 26 - 42
8 Hatto Heim 26 - 39
9 Olympia'28 26 - 39
10 DSV '61 26 - 36
11 Rouveen SC 26 - 23
12 WZC Wapenveld 26 - 20
13 VEVO 26 - 12
14 Reaal Dronten 26 - 9