Beachsoccer is een snel voetbalspel, waarbij hoogstandjes en technische trucjes aan de orde van de dag zijn. De sport is spectaculair en dynamisch. Het zand voegt een andere dimensie toe aan de sport: lenigheid en individuele vaardigheden worden getest. Aangezien een veld van zand allesbehalve makkelijk bespeelbaar is, is de bal het grootste gedeelte van de tijd in de lucht, wat weer zorgt voor spectaculaire omhalen van de spelers en mooie zweefduiken van de keepers.  

 

Wij organiseren het toernooi voor het achtste jaar op rij en ook dit jaar willen wij graag deze spectaculaire sport organiseren. Dit jaar zal het gaan plaats vinden op de volgende data: 10,11 en 12 juli 2019.

 

In de afgelopen jaren is het Beachsoccer toernooi door diverse bedrijven financieel ondersteund waardoor wij als organisatie het toernooi konden organiseren. Echter voor dit jaar is het niet gelukt om de begroting sluitend te krijgen met sponsoren. Aangezien onze supportersvereniging Oranje Zwart het Beachsoccer toernooi dusdanig belangrijk vindt door de vele enthousiaste deelnemers elk jaar en zij zowel de organisatie als deze deelnemers niet wilden teleurstellen hebben zij aangegeven het toernooi financieel te ondersteunen. Een geweldig gebaar.  

 

Onze waardering gaat dan ook met name naar hen toe, ook voorgaande jaren waren zij namelijk een belangrijke sponsor door een donatie te gunnen aan de organisatie. Maar het feit dat ze nu misschien wel de belangrijkste sponsor zijn van het BEACHSOCCER TOERNOOI doet ons als organisatie goed. Het geeft aan dat de samenhorigheid binnen onze commissie ’s , bestuur en supportersvereniging optimaal is en willen bij deze het bestuur van de Suportersvereniging enorm bedanken voor alle hulp die zij verlenen.

 

Op korte termijn zullen wij jullie informeren via de site www.dsv61.nl hoe jullie je kunnen opgeven, hou de site nadrukkelijk in de gaten. Ook kunt u met ingang van dit jaar ons op social media volgen, ook daar vind u de benodigde informatie. Volg ons dan nu snel op Facebook, Twitter en Instagram.

 

Makelaars- en Assurantiekantoor De Boer B.V.
Aannemersbedrijf Van Wijhe B.V
Van Zon Arbeidsbemiddeling B.V.
Rabobank
1 BAS 0 - 0
2 DSV '61 0 - 0
3 Elspeet 0 - 0
4 ESC 0 - 0
5 Hattem 0 - 0
6 Hatto Heim 0 - 0
7 HTC 0 - 0
8 Hulshorst 0 - 0
9 Oene 0 - 0
10 Olympia'28 0 - 0
11 Rouveen SC 0 - 0
12 Swift'64 0 - 0
13 VIOS V. 0 - 0
14 Zwolsche Boys 0 - 0